Maybritt Krewald skönhet kommer inifrån

2014-07-31 @ 13:31:35
 
Som ni vet så fick jag hem ett paket från danska Maybritt Krewald som var rätt stort och innehöll
oljor och juicer som är utvecklade för att möta kvinnors och mäns speciella behov och innehåller kraftfulla ingredienser som främjar hälsa, skönhet och energi för människor i alla åldrar.
 
När jag först läste om dessa produkter så kände jag att detta är något som jag borde testa då jag inte alls är noga med vad jag sätter i mig tyvärr men jag ska bli bättre.
 
Lite om produkterna:
 
Produkterna har mycket positiva effekter på inre hälsa och balans, vikt, hud, hår och mycket mer. Det är en unik serie av ekologiska, kallpressade essentiella oljor och juicer, sprängfyllda av värdefulla antioxidanter. MK Organic består idag av 3 exklusiva oljor och 2 högkoncentrerade juicer med en antioxidantnivå som aldrig tidigare uppmätts. Var och en av Maybritt Krewalds ekologiska produkter är utvecklade för att möta kvinnors och mäns speciella behov och innehåller kraftfulla ingredienser som främjar hälsa, skönhet och energi för människor i alla åldrar.
Produkterna innehåller noggrant utvalda ekologiskt odlade växter som har processats varsamt för att bevara de unika egenskaperna i frön och bär. De hjälper människor att uppnå inre balans och ett vackert yttre. Produkterna blandas i en daglig ”snaps” som är lätt för alla att dricka precis före frukost. Samtliga Maybritt Krewald produkter är ekologiskt KRAV-certifierade och framställs utan tillsatser av något slag. Skönhet kommer inifrån!
 
 
Jag tog en shot innan frukost och måste erkänna att smaken är inte den bästa och jag kände en eftersmak i form av lite mjöl.
 
Att smaken inte är den bästa gjorde att jag hade lite svårt för att få ner allt på en gång men det blir säkert bättre efter att ha tagit det ett tag.
Låt er nu inte skrämmas av smaken då det faktiskt gick att dricka utan att ta någon annan dricka direkt efter.
 
Man kan ta denna shot 1-2 gånger/dag och består då av 2 msk Organic Pure Oil + 2 msk Organic Pure Aronia Juice.
Detta kommer bli en ny rutin för mig ett tag framöver och jag är verkligen nyfiken på om jag kommer märka någon skillnad.
Har man en känslig mage kan denna shot dock sätta fart på den men det ska nog inte vara någon fara att fortsätta då tror jag.
 
Är du nyfiken och vet med dig att du har en känslig mage som gärna spökar så tycker jag att ni först ska rådfråga Maybritt Krewald antingen via mail eller kanske genom märkets FBs sida.


RSS 2.0